PIONEER ELEMENTARY SCHOOL DAILY SCHEDULE 2023-2024

TRANSITIONAL KINDERGARTEN (TK)				
Monday, Tuesday, Thursday, Friday		Wednesday – Early Dismissal		
11:50 – 3:10	PM TK – 200 minutes	8:15 – 11:35	PM TK– 200 minutes	

KINDERGARTEN				
Monday, Tuesday, Thursday, Friday		Wednesday – Early Dismissal		
8:15 – 11:35	AM Kindergarten – 200 minutes	8:15 – 11:35	AM & PM Kindergarten – 200 minutes	
11:50 – 3:10	PM Kindergarten – 200 minutes			

FIRST AND SECOND GRADES				
Monday, Tuesday, Thursday, Friday		Wednesday – Early Dismissal		
8:30 - 10:00	Instruction – 90 minutes	8:30 - 10:00	Instruction – 90 minutes	
10:00 - 10:15	AM Recess	10:00 – 10:15	AM Recess	
10:15 – 11:35	Instruction – 80 minutes	10:15 – 11:35	Instruction – 80 minutes	
11:35 - 12:15	LUNCH	11:35 - 12:15	LUNCH	
12:15 – 1:30	Instruction – 75 minutes	12:15 – 1:30	Instruction – 75 minutes	
1:30 – 1:45	PM Recess	1:35	DISMISSAL	
1:45 – 2:35	Instruction – 50 minutes			

THIRD GRADE				
Monday, Tuesday, Thursday, Friday		Wednesday – Early Dismissal		
8:30 - 10:00	Instruction – 90 minutes	8:30 - 10:00	Instruction – 90 minutes	
10:00 – 10:15	AM Recess	10:00 - 10:15	AM Recess	
10:15 – 12:05	Instruction – 110	10:15 – 12:05	Instruction – 110 minutes	
	minutes			
12:05 – 12:45	LUNCH	12:05 – 12:45	LUNCH	
12:45 – 1:30	Instruction – 45 minutes	12:45 – 1:30	Instruction – 45 minutes	
1:30 – 1:45	PM Recess	1:35	DISMISSAL	
1:45 – 2:35	Instruction – 50 minutes			

FOURTH GRADE				
Monday, Tuesday, Thursday, Friday		Wednesday – Early Dismissal		
8:30 – 10:30	Instruction – 120 minutes	8:30 – 10:30	Instruction – 120 minutes	
10:30 – 10:45	AM Recess	10:30 – 10:45	AM Recess	
10:45 – 12:05	Instruction – 80 minutes	10:45 – 12:05	Instruction – 80 minutes	
12:05 – 12:45	LUNCH	12:05 – 12:45	LUNCH	
12:45 – 2:10	Instruction – 75 minutes	12:45 – 1:30	Instruction – 45 minutes	
2:15 – 2:30	PM Recess	1:35	DISMISSAL	
2:30 - 3:05	Instruction – 50minutes			

FIFTH AND SIXTH GRADES			
Monday, Tuesday, Thursday, Friday		Wednesday – Early Dismissal	
8:30 - 10:30	Instruction – 120 minutes	8:30 - 10:30	Instruction – 120 minutes
10:30 - 10:45	AM Recess	10:30 – 10:45	AM Recess
10:45 – 12:35	Instruction – 110 minutes	10:45 – 12:35	Instruction – 110 minutes
12:35 – 1:15	LUNCH	12:35 – 1:15	LUNCH
1:15 – 2:10	Instruction – 45 minutes	1:15 – 1:30	Instruction – 15 minutes
2:15 – 2:30	PM Recess	1:35	DISMISSAL
2:30 - 3:05	Instruction – 50 minutes		